Els papers de Panamà i el compliance a TV3

 

Empresaris busquen fórmules per fer les seves empreses més transparents.

De moment, la por el que ha fet és que molts empresaris tinguin més cura de la seva imatge i del compliment de la llei. Especialment a Espanya, perquè en les últimes reformes del Codi Penal, els jutges poden ordenar el tancament d’una empresa, si s’ha comès un delicte. Dos experts en compliment normatiu expliquen com evitar-ho, fent un bon pla de prevenció de riscos penals. Sobretot, dels riscos fiscals derivats de casos com els dels “papers de Panamà”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s